+386 (0)2 460 13 70    info@formula.si   Srpski
Z VAMI ŽE VEČ KOT 25 LET!
zaposleni

Drugi o nas


Sara

Pozdravljeni,

Iskreno bi se vam rada zahvalila za vso vašo pomoč in podporo med mojim učenjem vožnje. Z vašo potrpežljivostjo, strokovnostjo in prijaznostjo sem pridobila ogromno znanja. Z vašo pomočjo sem se naučila varne in odgovorne vožnje, kar mi bo v prihodnosti v veliko pomoč.
Hvala vam za vse nasvete, spodbude in za vaš trud, ki ste ga vložili v moje učenje. Boljše inštruktorja si ne bi mogla želeti.
Vem, da me čaka še veliko vaje, vendar sem prepričana, da sem z vašimi nasveti na pravi poti, da postanem še boljša voznica.
Zares cenim vse, kar ste storili zame. Še enkrat, hvala za vse.

Sara (zahvala je namenjena našemu učitelju vožnje Samu Virtiču)



Symeon Mystakidis

Svaka preporuka za ceo tim Formule, kako za stručnost koju uspešno prenose i na nas kandidate tako i za kompletnu organizaciju vezanu za samo polaganje coda95...svi ste bili divni, cela porodica Breznik, Ljubica, instruktori, profesor predavač... samo reči hvale za sve, samo tako nastavite, želim Vam da i dalje imate puno uspeha.



Miroslav Matić


Poštovani!
Želim, da vam zahvalim na suradnji i pomoči oko polaganja za cod 95. Drago mi je što sam kod vas polagao i uspešno položio cod-95. Veoma to ozbiljno i odgovorno radite i uvek ču vas preporučiti ako je neko zainteresovan za polaganje coda 95.
Hvala na suradnji. Srdačan pozdrav.
23.9.2020



Zoran Gajić

POLAGAO SAM KOD 95 U FORMULI MARIBOR. SVE POHVALE ZA STRUČNOST I ORGANIZACIJU ISPITA. TAKODJE I LJUBICI I NJENOM TIMU. SRETNO!
Prevod: Opravljal sem izpit za kodo EU 95 v Formuli Maribor. Vse pohvale za strokovnost in organizacijo izpita. Prav tako Ljubici in njeni ekipi. Srečno!
3.9.2020



Rihard Portenšlager

Zahvaljujem se za vso podporo in pomoč vaši avto šoli in seveda mojemu inštruktorju g.Vilčnik Konradu za vso podporo in strokovnost pri opravljanju izpita kategorije A, katerega sem v sredo tudi uspešno opravil. Pred menoj je uspešno, pri g. Konradu, že prav tako opravila izpit B kategorije moja hčera in je bila zelo zadovoljna. Prihodnje leto, ko bo mlajša hčera opravljala izpit, zagotovo pride k vaši avtošoli in poišče g. Konrada kod njenega inštruktorja.
Želim vam vse dobro in še obilo uspešno opravljenih izpitov.



Harun

"g. Miran čestitam ob prejemu novega avtomobila. Še vedno se spominjam na stare dobre čase, ko sva vozila. Hvala vam še enkrat, zaenkrat odlično vozim brez prekrškov in ostalih bedarij. Lep pozdrav, dosti sreče in uspeha želim. LP, Harun."



Silvo Fliser

"Danes je sin zaključil prvi sklop voženj za vožnjo s spremljevalcem. Ko dopolni 18 let se vrne izključno h g. Kondradu, kar pove vse o njegovem odnosu do kandidatov. Zahvaljujem se Vam, še posebej pa g. Konradu. LP, Fliser Silvo"



Še ti oddaj svoje mnenje o nas in tvoji izkušnji z nami. Sprejemamo tako pohvale kot graje.

Košarica

Zapri